Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

A l'abril s'inicia una campanya de civisme i manteniment de l'espai públic a Bellavista

04/04/2012

Durant els mesos d’abril, maig i juny es durà a terme una campanya de civisme a Bellavista per sensibilitzar tots els veïns i veïnes de la importància de seguir algunes recomanacions i normes bàsiques de convivència. Per exemple: trucar el telèfon 900 101 338 abans de deixar mobles i/o trastos vells al carrer, separar els residus i llençar-los al contenidor corresponent, no deixar al terra excrements dels animals de companyia o conservar el mobiliari urbà.


L’objectiu final de tota la campanya és gaudir d’uns espais públics més nets, en els quals la convivència sigui agradable per a tots els veïns. La finalitat és mantenir un entorn acollidor per caminar, jugar, descansar, passejar... en definitiva, per viure-hi. També és important destacar que seguir alguns hàbits en relació al civisme contribueix a millorar l’eficiència d’alguns serveis.


Dues agents cíviques, la Policia Local, l’àrea de Serveis Municipals i l’Oficina de Pla de Barris de l’Ajuntament organitzaran o col·laboraran en les accions de la campanya de civisme. Durant aquests mesos estan programades diverses activitats, des d’espectacles pels petits i grans, fins a un porta a porta per informar sobre diferents aspectes i així poder resoldre possibles dubtes.


Aquesta campanya de civisme s’emmarca en una de les actuacions del Pla de Barris de Bellavista que, recordem, és un projecte de millora integral del barri que es porta a terme amb una subvenció del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i que inclou programes de diferents àmbits (millora urbanística, social, rehabilitació, dinamització comunitària, etc.).


Arxivat a: Pla de Barris
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)