Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Ple de l'Ajuntament de les Franqueses aprova el nomenament dels representants de les sis entitats que formaran part del Comitè d'Avaluació i Seguiment del Pla de Barris de Bellavista

02/11/2011

El Ple municipal de l’Ajuntament de les Franqueses va aprovar dijous passat el nomenament dels representants de les sis entitats que formaran part del Comitè d’Avaluació i Seguiment (CAS) del Pla de Barris de Bellavista. L’aprovació va comptar amb 15 vots a favor i dues abstencions del grup Les Franqueses Imagina (LFI). El Comitè d’Avaluació i Seguiment (CAS) es constitueix perquè la Llei de Barris estableix l’obligació de fer un seguiment de l’acció del pla per avaluar-ne els resultats.

Els representants de les entitats que formaran part d’aquest comitè són:

-Mariana Morales, en representació de l’Associació de Veïns de Bellavista

-Abdellatif el Moudden, en representació de l’Associació Cultural Ibnee Sinaa

-Francisco Gregorio Cárdenas Gil, en representació del Club de Futbol Bellavista-Milan

-Antonio Delgado, en representació de l’Associació Llar d’Avis de Bellavista

-Miguel Sánchez Gómez, en representació de la Hemandad Rociera

-Carles Font Jiménez, en representació de la Unió de Botiguers, Comerciants i Professionals de les Franqueses

Segons estableix la llei, el CAS està format pels següents membres:

    -Dos membres en representació del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

    -Un membre en representació de cadascun dels departament següents: Governació i Administracions Públiques; Economia i Finances; Benestar i Família i Medi Ambient i Habitatge, així com també un representant de la Delegació de Govern corresponent a l’àmbit territorial del projecte.

    -Cinc membres en representació de l’Ajuntament corresponent.

    -Dos membres en representació de les entitats veïnals més representatives de l’àmbit objecte de l’actuació, dos en representació de les associacions ciutadanes amb major implantació en aquest àmbit, i dos en representació dels agents econòmics i socials.

    -La presidència del comitè d’avaluació i seguiment serà exercida per un dels representants del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

El primer Comitè d’Avaluació i Seguiment se celebrarà el proper 15 de desembre. La llei estableix que es pot convocar fins a tres cops a l’any.

Respecte a aquest punt, Rafael Bernabé, regidor d’LFI, va justificar l’abstenció del seu grup argumentant que haurien preferit que el criteri utilitzat per escollir les entitats no hagués estat per les que tenen un major nombre de socis, sinó per les entitats que tenen una activitat més gran.

En aquest sentit, el regidor de Pla de Barris, Juan Antoni Marin, va manifestar que s’havia fet la tria per nombre d’associats i representativitat a l’àmbit d’actuació “per tenir uns criteris el més objectius i justos possibles”.


Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)