Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Una quinzena de mares aprenen tècniques per potenciar l'autoestima dels seus fills a l'Espai Familiar de les Franqueses

01/06/2011

Una quinzena de mares de nens i nenes de 6 a 12 anys van assistir aquest dimarts a la primera xerrada del cicle de conferències divulgatives que ha organitzat l’Àrea de Polítiques Socials, Igualtat i Sanitat de l’Ajuntament de les Franqueses juntament amb l’Oficina Tècnica de Pla de Barris de Bellavista i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Les assistents a aquesta primera conferència, que va tenir lloc a l’Espai Familiar, un equipament que ha entrat en funcionament recentment al carrer Cardedeu de Bellavista, van aprendre diferents tècniques per potenciar l’autoestima dels seus fills i filles.

Segons que va explicar el tècnic que impartia la xerrada, una bona manera de treballar l’autoestima és amb l’elogi descriptiu. Així, el tècnic recomanava a les assistents que quan els seus fills facin una cosa ben feta la valorin de manera que el nen o nena se senti recolzat i valorat i que aquest elogi doni peu a parlar d’altres coses fins al punt de derivar en una conversa amb l’infant. Els elogis descriptius poden produir-se després d’haver fet un dibuix, després d’haver recollit l’habitació o d’haver ajudat a parar la taula, per exemple.

El conferenciant també va subratllar com a molt important el paper de l’acció de jugar que té en els nens i nenes d’aquestes edats, ja que estimula l’aprenentatge, la creativitat, l’habilitat, etc. Uns valors, que en definitiva, ajuden a formar la personalitat dels nens.

La propera conferència d’aquest cicle destinat als pares i mares de nens de 6 a 12 anys tindrà lloc el proper dimarts, 7 de juny, de 10’00 a 12’00 i es centrarà en “L’agressivitat”.

 

Arxivat a: Pla de Barris
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/01/2021 a les 08:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)