Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Fira Guia't 2023

Dia i hora: Del dimarts 21/03/2023 al dijous 23/03/2023

Lloc: Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers)

Organitza: Consell de la Formació Professional del Vallès Oriental

La XIV edició de la Fira Guia’t es dura a terme els 21, 22 i 23 de març de 2023 a l’espai Roca Umbert Fàbrica de les Arts, ocupant les naus de Dents de Serra i Nau B1.

La Fira pretén ser una experiència que acompanyi les persones, especialment als joves, a respondre la pregunta “A què t’agradaria dedicar-te?”, oferint informació clara i actualitzada sobre l’oferta laboral disponible, i sobre quina formació és necessària per arribar-hi.

La Fira Guia’t també té espai web, on podreu consultar el programa, els centres participants i les activitats paral·leles: https://www.vallesjove.cat/fira-guiat/

Important! Per visitar la Fira en grup o assistir a les activitats programades, us recordem que és imprescindible omplir un formulari d’inscripció i fer l’acollida prèvia a la visita. A l’acollida del grup, que dura 15 minuts aproximadament, la persona que fa l’acollida explicarà quins espais s’ofereixen enguany a la Fira i motivarà la visita de l’alumnat. El professorat, famílies i públic en general també hauran d’omplir un formulari d’inscripció.

Us deixem aquí els enllaços següents:

Arxivat a: Educació
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 12:05h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)