Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Premiat el projecte MUDA [C] de l’Escola Camins de les Franqueses

24/01/2022

La iniciativa educativa i artística rep 1000 euros i una obra de l’artista Pol Aumedes.

La 5a edició dels Premis de l’Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya (AEMCAT)ha guardonat el projecte MUDACde l’Escola Caminsen la categoria ‘’Projecte, experiències i activitats’’. El jurat ha considerat que aquesta iniciativa, dirigida, dissenyada i coordinada pel mestre, Marco Fragoso i Vázquez, i per la directora, Núria Marín i Realp, representa un excel·lent exponent pel que fa a l’educació artística com a eix vertebrador d’aprenentatges. 

MUDA[C]neix l’any 2018 per donar força al projecte educatiu de l’Escola Camins basat en la pedagogia de les arts. El centre enfoca el seu treball artístic i musical des de diferents disciplines artístiques, treballant la música, la dansa, el cant coral i l'art visual i plàstic d'una manera holística.

El projecte ha estat premiat amb 1.000 euros per invertir en la continuïtat del mateix iambuna obra de l’artista Pol Aumedes.

Arxivat a: Educació
Imatge cedida per l'Escola Camins
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)