Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest dijous, 23 de desembre, ple municipal ordinari

20/12/2021

La sessió començarà a les 19 hores i serà només telemàtica

Aquest dijous, 23 de desembre, se celebrarà el ple municipal ordinari. Com a conseqüència de la situació sanitària actual, aquesta sessió només es podrà seguir de manera telemàtica mitjançant el canal YouTube de l'Ajuntament de les Franqueses

Les persones que vulguin fer preguntes poden enviar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) fins al mateix dijous, 23 de desembre, a les 12 hores.

L'odre del dia serà el següent:

A) Part dispositiva i activitat de control

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2. Donar compte de les resolucions dictades per l'Alcalde i els/les regidors/es delegats/des de l'Alcaldia números 2021-2834 a 2021-3072 corresponents al període comprès entre els dies 1 i 30 de novembre de 2021.

3. Donar compte de les actes de la Junta de Govern Local números JGL/2021/37 a JGL/2021/40 que corresponen a les sessions pel període comprès entre els dies 4 i 25 de novembre de 2021.

4. Donar compte del Decret de l'Alcalde número 2021-3010, de 23 de novembre, relatiu a la delegació de les funcions de Presidència del Consell Escolar Municipal.

B) Part resolutiva

5. Proposta de ratificació del nomenament de nous vocals com a membres integrants del Consell de Poble de Corró d’Amunt.

6. Proposta d'aprovació de la pròrroga del Conveni de col·laboració en matèria d’habitatge entre l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

7. Proposta d'aprovació de la pròrroga per un any del conveni de cooperació interadministrativa entre l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès i el Consorci Besòs Tordera relatiu al servei de neteja de la xarxa de clavegueram.

8. Proposta per esmenar l’errada material a la descripció de la situació geogràfica de les fites F2 i F10, contingudes en l’Acta de les operacions de delimitació entre els termes municipals de Cardedeu i de les Franqueses del Vallès.

9. Moció que presenten els grups municipals Junts per les Franqueses, Imagina Esquerra en Comú-Acord municipal i Sal-Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa Municipalista, i aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 14 de desembre de 2021, de suport al model d'escola i a la llengua catalana.

10. Moció que presenta el grup municipal Sal-Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa Municipalista, i no aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 14 de desembre de 2021, perquè es creïn quatre places d'educador social amb funcions d'educador al carrer.

11. Moció que presenta el grup municipal Sal-Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa Municipalista, i no aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 14 de desembre de 2021, per crear una oficina municipal de l'energia i elaborar una guia pràctica d'instal·lacions d'autoconsum.

12. Moció que presenta el grup municipal Ciutadans les Franqueses del Vallès, i no aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 14 de desembre de 2021, per instar a la suspensió de l'impost de CO2.

13. Moció que presenta el grup municipal Sal-Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa Municipalista, i no aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 14 de desembre de 2021, per preveure una partida oberta al pressupost de 2022, per connectar amb un carril bici urbà el centre neuràlgic de Corró d'Avall amb l'Escola de Ciclisme del Pla de Llerona, com a primer pas per crear una xarxa urbana de carrils bici i vehicles de mobilitat personal i promoure la mobilitat sostenible al municipi.

14. Moció que presenta el grup municipal dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés, i no aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 14 de desembre de 2021, per refer i reforçar el consens sobre el model lingüístic del sistema educatiu de Catalunya per millorar l'aprenentatge i ús de les llengües en un context plurilingüe.

C) Precs, preguntes i interpel·lacions

Arxivat a: Ajuntament
Can Ribas-Centre de Recursos Agraris
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 08:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)