Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Oberta la convocatòria de la 16a Mostra d’Arts Escèniques «Festival dels Amateurs»

07/10/2021

La convocatòria per als grups teatrals té com a data límit el 19 de novembre de 2021

L’Ajuntament de les Franqueses obre la convocatòria a la 16a Mostra d’Arts Escèniques «Festivals dels Amateurs» per a grups de teatre de caràcter no professional d’arreu de Catalunya, legalment constituïts com a associacions sense ànim de lucre.

Els grups han de presentar la sol·licitud d’inscripció al Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut de les Franqueses per correu electrònic abans del 19 de novembre d’enguany adjuntant la documentació corresponent.

Els organitzadors de la Mostra d’Arts Escèniques convocaran un jurat per a la selecció de les obres participants i ho comunicarà als grups seleccionats. També en determinarà el calendari definitiu del Festival dels Amateurs, acordant les dates amb cada grup seleccionat. Es tindran en compte les dates indicades en la sol·licitud d’inscripció.

La 16a exhibició artística s’ha programat entre febrer i març de 2022 i preveu la presentació d’un total de 6 obres. El Teatre Auditori de Bellavista acollirà 3 representacions i el Casal Cultural de Corró d’Avall les 3 restants.

Com cada any, la Mostra concedeix un premi de 600 euros a cada grup participant i un de 500 euros a la Votació de l’Espectador. L’acte de cloenda i el lliurament de premis estan previstos pel 26 de març de 2021 a les 20 h.

Podeu trobar les bases de participació i la sol·licitud d’inscripció als documents adjunts en aquesta informació.

 

Arxivat a: Cultura
Teatre Auditori de Bellavista

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)