Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Visibilitzar i normalitzar la lactància

29/09/2021

Les Franqueses commemora la Setmana Mundial de la Lactància Materna amb una exposició i una conferència

Visualitzar per normalitzar. Aquest és el títol de l’exposició que ENEI ha preparat i que es podrà veure la setmana del 4 al 10 d’octubre a la sala d’exposicions del Centre Cultural de Bellavista amb fotografies sobre l’alletament. Aquesta mostra s'ha creat a partir d'imatges cedides per dones de les Franqueses. El divendres 8 d’octubre, i també en el marc de la primera commemoració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, es farà la conferència Per què hem de seguir visibilitzant i donant suport a la lactància?, a les 18 hores, al Teatre Auditori de Bellavista, a càrrec d’Adela Atero, infermera i llevadora de l’equip de la Casa de Naixements Migjorn, i assessora de lactància. Les dues activitats s’emmarquen dins de la celebració del 10è aniversari d’ENEI, que ha organitzat aquesta commemoració amb la col·laboració de l’Ajuntament. I és que precisament el mes de maig l’Ajuntament va aprovar una moció de suport a la lactància materna prenent el compromís de promoure-la mitjançant diferents accions.

Coincidint amb aquestes dues commemoracions, la Biblioteca Municipal de Bellavista recomanarà llibres sobre la lactància fins al 10 d’octubre; i la Biblioteca Municipal de Corró d’Avall, a l’Espai Can Prat, recomanarà llibres de dol perinatal de l’11 al 24 d’octubre.

Arxivat a: Ajuntament
Setmana Mundial de la Lactància Materna
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)