Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

EL SIAD organitza el primer taller de defensa personal per a dones

16/09/2021

El Servei Municipal d’Informació i Atenció a les Dones dona servei gratuït a tot el municipi i ofereix cursos i tallers de creixement personal.

Treballar l’apoderament i aprendre eines per saber reaccionar davant de situacions d’assetjament masclista és l’objectiu del primer taller organitzat pel Servei Municipal d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), impulsat per l’àrea de Feminisme i Igualtat i inaugurat el passat 23 de juliol. El proper diumenge 26 de setembre es realitzarà el “Taller de defensa personal per a dones”, de 10 a 12 h, al Pavelló Poliesportiu de l’Espai Can Prat. L’activitat és gratuïta i està destinada a dones majors de 15 anys que vulguin aprendre a defensar-se en situacions d’assetjament masclista, conèixer les tècniques de prevenció d’una manera fàcil i en un ambient proper i desenvolupar la capacitat de reacció, l’autoconfiança i l’autocontrol.

El mestre nacional de Judo, Jiujitsu i Defensa Personal de la Federació Catalana de Judo, José Manuel Guisado, impartirà aquest taller que ajudarà a assolir seguretat i confiança a les participants. Per prendre-hi part, cal inscripció prèvia trucant al 938 466 618, abans del divendres 24 de setembre. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 8 a 15 h (també podeu deixar un missatge al contestador amb el vostre número de telèfon i el correu electrònic i es posaran en contacte amb vosaltres).

Què ofereix el SIAD?

El SIAD de les Franqueses és un servei gratuït i confidencial, que disposa de seu a Bellavista i Corró d’Avall, que ofereix:

  • Informació a les dones. Informació a les dones sobre recursos, actes i activitats relacionades amb la igualtat.  Espai d’escolta, suport i acompanyament en què es dona una primera orientació personalitzada.
  • Atenció psicològica. Suport i acompanyament psicològic per desenvolupar estratègies i recursos personals per fer front a situacions de desigualtat de gènere ja sigui en l'àmbit familiar, laboral o social.
  • Assessorament legal. Espai de consulta sobre temes legals: separacions, divorcis, maltractaments, relacions laborals, recursos i drets en casos de violència masclista.
  • Tallers de creixement personal. Punt de trobada, espai de formació i sensibilització (xerrades, tallers.... per fomentar l’autonomia i l’empoderament de les dones).

Línia d’atenció contra la violència masclista 900 900 120. El servei és permanent, gratuït, confidencial i funciona tots els dies de l’any, durant les 24 hores del dia. 

Arxivat a: Ajuntament
Cartell Taller de defensa personal
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)