Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El pressupost de 2021 preveu gairebé 5M d'euros en inversions

30/07/2021

Aquests diners es destinaran a projectes com ara la residència per a la gent gran de Bellavista o la finalització del projecte de l’Aula de Natura

Durant el ple del mes de juliol s’ha aprovat inicialment el pressupost de l’Ajuntament de les Franqueses i els seus organismes autònoms previst per aquest 2021 amb els vots favorables de JxLF-Junts, PSC-CP i CsLF i els vots en contra de IEC-AM I SAL-CUP-AMUNT. El pressupost consolidat per a aquest exercici és de 26.890.664 euros, gairebé 1.000.000 més que l’any 2020.

Aquest pressupost preveu partides per pal·liar els efectes de la Covid-19. En aquest sentit també és important destacar la inversió en serveis a la ciutadania mitjançant Polítiques Socials per atendre les necessitats que puguin sorgir.

L’Ajuntament de les Franqueses destinarà 4.613.690 euros en inversions. Entre les més destacables hi ha la finalització del projecte de l’Aula de Natura, al Parc del Falgar; la construcció de la residència per a gent gran de Bellavista; un programa de rehabilitació i millora d’habitatges a tot el municipi; i l’ampliació del cementiri de Corró d’Avall; la millora de l’accessibilitat a l’estació de Corró d’Avall; i la pacificació del trànsit a Marata, Corró d’Avall i Llerona, entre d’altres.

Pel que fa a l’endeutament a 1 de gener de 2021 era de 13.364.442 euros, el que suposa un rati deute/ingressos ordinaris del 60%, minorant en més de 15 punts percentuals el límit d’endeutament que marca la Llei d’Hisendes Locals.

Arxivat a: Ajuntament
Residència per a la gent gran a Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2021 a les 14:20h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)