Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Francesc Colomé finalitza el seu mandat com a president del Consell Comarcal del Vallès Oriental

23/06/2021

L’alcalde ha reafirmat que el seu objectiu és dedicar-se plenament al municipi

Ara fa dos anys, els grups comarcals de Junts, PSC – Candidatura de Progrés i En Comú Guanyem van arribar a un acord segons el qual Francesc Colomé, seria president del Consell Comarcal del Vallès Oriental durant la primera meitat del mandat i Emiliano Cordero, alcalde de Canovelles, durant la segona. A partir d’avui doncs, Colomé finalitza el seu mandat, tot i que continuarà vinculat a aquest òrgan supramunicipal ocupant la vicepresidència. “Encara que hi hagi ideologies diferents, si seus i hi ha acords és la millor manera de governar. En accions cap a les persones ens podem posar d’acord sempre”, ha explicat Colomé fent valoració d’aquests dos anys d’acord.

Francesc Colomé també ha anunciat que deixa el càrrec de vicepresident del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental perquè la seva vocació, segons ha explicat, és la política municipal. «A mi m’agrada la política des de l’àmbit local i comarcal. La de primera línia, la que et permet estar a prop dels veïns i veïnes de les Franqueses. I vull seguir al capdavant del municipi. Per això he decidit tornar a optar a l’alcaldia la propera legislatura», ha avançat. Francesc Colomé ocupa el càrrec d’alcalde de les Franqueses del Vallès des de 2011.

Arxivat a: Ajuntament
Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/10/2021 a les 12:36h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)