Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'OnCodines Trail recapta gairebé 100.000 euros per lluitar contra el càncer

31/05/2021

La plaça de l'Ajuntament de ha estat punt de control i d'avituallament durant la cursa solidària


L'OnCodines Trail, la cursa solidària contra el càncer suspesa per la Covid-19 al 2020, ha celebrat aquest dissabte la seva primera edició i ho ha fet passant per les Franqueses, amb un punt de control i avituallament situat a la plaça de l'Ajuntament on l'alcalde, Francesc Colomé, ha visitat els/les voluntaris.

Més de 90 equips han participat a la cursa solidària i han aconseguit recaptar gairebé 100.000 euros que es destinen íntegrament a la lluita contra el càncer mitjançant la Fundació Oncovallès i la Barcelona Brain Health Initiative (BBHI) de l'Institut Guttmann.

La cursa ha recorregut 11 municipis del Vallès Oriental i del Moianès en un circuit circular amb sortida i arribada a Sant Feliu de Codines. Els equips participants han pogut escollir 3 recorreguts de diferent longitud: l'L de 71 km, l'M de 55 km i l'S de 43 km. L'equip més ràpid a l'L ha estat On-Co-Off Team, amb 9 hores i 46 minuts, a l'M, Run Forest Run amb 9 hores i 55 minuts i a l'S, els Sibarites amb 8 hores i 43 minuts.

L'OnCodines Trail, organitzat pel Club Atlètic Sant Feliu i el Centre Excursionista Sant Feliu, neix com a homenatge a la Glòria, companya del grup impulsor i que va morir a causa del càncer. Aquesta primera edició, però, també ha fet un homenatge a Sergi Mingote, padrí de la prova, i que ha donat nom al tram entre Sant Miquel del Fai i Puiggraciós. Al Serrat de l'Onyó s'hi ha instal·lat l'escultura de Jordi Ubals "L'aliga vola ben alt" per recordar l'alpinista i veí de Parets del Vallès mort durant l'ascensió al K2.

Els 565 participants i els 250 voluntaris ha passat un test d'antígens abans de la prova per seguir els protocols sanitaris contra la Covid-19.

Arxivat a: Esports
OnCodines Trail 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)