Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses estrena la marca LGTBI

17/05/2021

La imatge posiciona el municipi en la prevenció de l’homofòbia, transfòbia i bifòbia i surt al carrer el 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia.

Aquest dilluns, 17 de maig, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, a les Franqueses oneja la bandera irisada amb els diferents colors que simbolitzen la diversitat d’aquest col·lectiu.

Les Franqueses és un municipi plural que fomenta el respecte a les diferents identitats, expressions de gènere i orientacions afectives i sexuals. És un municipi compromès amb la construcció d’una societat respectuosa en tots els àmbits i per aquest motiu,  l’Ajuntament està adherit a la Xarxa de Municipis LGTBI (pobles i ciutats per la diversitat afectiva, sexual i de gènere) amb l’objectiu, entre d’altres, de lluitar contra l’homofòbia, la lesbofòbia, la transfòbia, la intersexobòfia i la bifòbia de manera quotidiana i des dels diversos àmbits de la política local.

Aquesta lluita per al respecte a la diversitat queda representada amb l’adaptació de la marca de ciutat als colors de l’arc de Sant Martí.

Des d’avui, i fins al 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, sota el lema “Lliures de ser qui som”, l’Ajuntament oferirà diverses activitats a la ciutadania amb l’objectiu de reflexionar sobre aquest tema, afavorir el dret a la igualtat i la no discriminació per motius d’orientació sexual i identitat o expressió de gènere i promoure que es pugui viure la diversitat afectiva i sexual en plena llibertat.

Arxivat a: Ajuntament
Cartell marca LGTBI 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 08:10h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)