Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

14F. La participació a les 13 h és del 20,91%

14/02/2021

Els col·legis s'han obert amb normalitat a les 9 del matí i la jornada s'està desenvolupant sense incidències

El primer avanç de participació de la jornada  electoral al Parlament de Catalunya d'aquest diumenge, 14 de febrer, confirma la participació de 2.980 electors fins a les 13 h. Això suposa una participació de 20,91% durant les primeres hores de la jornada en les què, recordem, estaven cridats a les urnes els col·lectius de risc davant la Covid-19. Aquestes dades descriuen una baixada de la participació del 10% respecte a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, el 21 de desembre de 2017, en les que a les 13 h ja havien votat el 31,25% dels electors. Val a dir que la designació de franges horàries per als votants poden haver influit en la baixada de la participació durant aquestes primeres hores de la jornada electoral. Recordem que avui estan cridats a les urnes 14.215 electors de les Franqueses.

A primera hora del matí, a les 9 h, s'han pogut constituir totes les meses de la Franqueses i fins a les 12 h s'ha prioritzat la votació de les persones més vulnerables a la pandèmia. Des d'aquesta hora i fins les 19 h, pots votar la població en general i entre les 19 i les 20 h, les persones infectades, els contactes estrets i les que estiguin en quarentena.

Durant tota la jornada s'han extremat les mesures de seguretat sanitària a tots els col·legis amb canvis en les ubicacions per assegurar les distàncies i la ventilació i amb elements de protecció i desinfecció. És important limitar la mobilitat només per anar a votar i a les seus electorals mantenir les distàncies, portar la mascareta, utilitzar el gel hidroalcohòlic i, si és possible, portar la papereta preparada de casa. Si no és possible, tots els col·legis disposen de paperetes i de sobres.

A les 18 h es coneixerà el segon avanç de participació de la jornada.

Arxivat a: Ajuntament
Gràfica de participació a les 13 h
Col·legi electoral de Llerona
Col·legi electoral del pavelló de l'Espai Can Prat
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/03/2021 a les 20:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)