Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament de les Franqueses insta al Ministeri de Transició Ecològica de l'Estat a declarar la caducitat de l'informe d'impacte ambiental del 4t Cinturó

04/02/2021

El termini de redacció de l'informe va vèncer al desembre de 2020

L'Ajuntament de les Franqueses ha decidit instar al Ministeri de Transició Ecològia de l'Estat a declarar la caducitat i l'arxiu del procediment ambiental del Quart Cinturó iniciat a finals de 2017. Aquest expedient tenia com a objectiu revaluar l'impacte ambiental d'aquesta via en el territori afectat pel traçat projectat. La petició de resolució de l'expedient afecta tant a l'estudi informatiu i d'impacte ambiental com a l'expedient ambiental del Ministeri de Transport.

Aquesta acció aprovada per Junta de Govern Local ha estat promoguda per l'Associació per a la Defensa i l'Estudi de la Natura, ADENC, que ha instat a tots els municipis afectats pel traçat del Quart Cinturó a demanar la caducitat. L’estudi informatiu no pot ser sotmès a informació pública sense l’estudi d’impacte ambiental, per la qual cosa el promotor, el Ministerio de Transportes, haurà d’iniciar de nou la tramitació ambiental abans de poder sotmetre l’estudi informatiu del Quart Cinturó a informació pública.

L'Ajuntament de les Franqueses aposta, una vegada més, per perllongar al màxim possible els terminis d'execució del tram Terrassa-Granollers de l'autovia orbital de Barcelona, B-40, coneguda com a Quart Cinturó, que de tirar endavant afectaria a bona part de l'àrea agrícola i forestal del municipi. Des del consistori s'insisteix en la necessitat a trobar una alternativa amb menys impacte al traçat previst.

Arxivat a: Ajuntament
Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/02/2021 a les 14:20h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)