Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Escola Municipal de Ciclisme de les Franqueses comença la seva activitat

12/01/2021

Al voltant d’una vintena de participants s’inicien en les diverses modalitats d’aquest esport.

L’Escola Municipal de Ciclisme de les Franqueses ja és una realitat. Situada en un solar al polígon del Pla de Llerona entre els carrers d’Holanda, de Suècia i d’Alemanya, disposa d’un espai, d’uns 1.600 m2 on s’hi ha construït un “Pump Track” per a bicicletes amb salts i ressalts que permet la pràctica de la BMX i un circuit per a BTT i ciclocròs. Properament es construirà un circuit de terra i un de carretera.

L’escola pretén promocionar i donar a conèixer aquest esport en les seves diverses modalitats entre els infants i joves de 4 a 16 anys.

El proppassat dissabte, al voltant d’una vintena de participants es van pujar a la seva bicicleta, però no ho van poder fer a les instal·lacions de l’Escola Municipal de Ciclisme a causa del temporal i van realitzar les activitats a la pista annexa del pavelló poliesportiu. Aquesta setmana, si els temps ho permet, els diferents inscrits podran estrenar els circuits de l’escola per primera vegada i mostrar les seves habilitats damunt la bicicleta.

Si hi estàs interessat/da pots realitzar la teva inscripció al Patronat Municipal d’Esports (telèfon 938 467 083) aportant la següent documentació:
Targeta sanitària, DNI, número de compte i pagament del trimestre + part proporcional de la matricula + llicència federativa

Preu: 49,20€ trimestre + 14,25€ matricula/inscripció (9,50€ part proporcional de 2 trimestres) + llicència federativa

Nascuts entre 2005-2010
Horari: Dissabte, de 9.30 a 11.30 h
Nascuts entre 2011-2017
Horari: Dissabte, d'11.30 a 13.30 h

A la Zona Esportiva Municipal de Ciclisme també es poden realitzar activitats com l’atletisme en modalitat cros, caminar... gràcies a l’amplitud d’espai a l’aire lliure i la poca afluència de trànsit, sempre respectant la normativa del recinte i la prioritat de les activitats programades.

Arxivat a: Esports
Primer dia d'activitat dels participants de l'Escola Municipal de Ciclisme a la pista annexa del pavelló poliesportiu
Primer dia d'activitat dels participants de l'Escola Municipal de Ciclisme a la pista annexa del pavelló poliesportiu
Primer dia d'activitat dels participants de l'Escola Municipal de Ciclisme a la pista annexa del pavelló poliesportiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/05/2021 a les 14:18h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)