Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Acords del ple municipal extraordinari del 30 de desembre

30/12/2020

Relació d’acords de la sessió plenària celebrada a les 17 h de manera telemàtica

A) Part resolutiva

Proposta d’aprovació de l’acceptació de la delegació de competències referents al Conveni de col·laboració entre els Ajuntaments d’Aiguafreda, l’Ametlla del Vallès, Canovelles, Figaró-Montmany, La Garriga, Tagamanent i les Franqueses del Vallès per a la promoció i desenvolupament econòmic. 

ACORDS:    

Primer.- Acceptar la delegació de competències indicada a la clàusula tercera del Conveni de col·laboració entre els Ajuntaments d’Aiguafreda, l’Ametlla del Vallès, Canovelles, Figaró-Montmany, La Garriga, Tagamanent i les Franqueses del Vallès per a la promoció i desenvolupament econòmic (2020-2023), aprovat per la Junta de Govern Local en sessió del dia 26 de novembre de 2020, que disposa el següent: “En concret i en el cas dels serveis de REEMPRESA, els Ajuntaments signants deleguen aquestes funcions a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, com a únic Ajuntament que ofereix els serveis de REEMPRESA actualment, i que els seus habitants seran atesos en aquest centre per aquest servei”.   

Segon.- Establir que l’acceptació de la delegació de competències serà efectiva des del moment de la recepció per part d’aquest Ajuntament de l’acord d’aprovació del Conveni per part de cadascuna de les altres Administracions locals interessades, siguin aquestes comunicades a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès amb anterioritat o posterioritat a l’adopció del present acord.   

Tercer.- Comunicar la present resolució a la resta d’Ajuntaments interessats.

 

APROVAT

VOTS:

A FAVOR: JxLF – Junts / PSC-CP / IEC-AM / CsLFV

EN CONTRA:

ABSTENCIONS: SAL-CUP-AMUNT

 

Arxivat a: Ajuntament
Ple extraordinari de 30.12.20
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/01/2021 a les 20:02h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)