Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Dimarts, 22 de desembre, ple municipal ordinari

17/12/2020

La sessió, que començarà a les 20 hores, serà telemàtica i es podran fer preguntes al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Des d’aquest divendres, 18 de desembre, a les 9 h, i fins dilluns, 21 de desembre, a les 18 h, els ciutadans/es que ho desitgin poden enviar les seves preguntes al correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), les quals seran resoltes al final de la sessió plenària. Cada ciutadà/na disposarà de dos minuts per a formular les seves qüestions, les quals seran llegides per un representant de l’Ajuntament. Les preguntes del públic es llegiran per ordre d’enviament i durant un màxim de 25 minuts, durada límit estipulada al Reglament Orgànic Municipal (ROM).  

Aquest desembre, el ple municipal se celebrarà el dimarts 22 de desembre, a les 20 h, de manera telemàtica, i es podrà seguir mitjançant el canal de YouTube de l'Ajuntament.

A) Part dispositiva i activitat de control

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.

2. Donar compte de les resolucions dictades per l'alcalde i els regidors/es delegats de l'Alcaldia números 2020-2101 a 2020-2380 corresponents al període comprès entre els dies 1 i 30 de novembre de 2020.

3. Donar compte de les actes de la Junta de Govern Local números JGL/2020/43 a JGL/2020/47 que corresponen a les sessions, amb caràcter reservat o públic, pel període comprès entre els dies 5 i 26 de novembre de 2020.

B) Part resolutiva

4. Proposta d’aprovació de la revocació de la delegació de competències del Ple a la Junta de Govern Local.

5. Proposta d’aprovació dels inventaris de béns de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès i dels Patronats municipals a data 31 de desembre de 2019.

6. Proposta d’aprovació del Compte General de la Corporació corresponent a l’exercici 2019.

7. Proposta d’aprovació de l’acceptació de la delegació de competències referents al Conveni de col·laboració entre els Ajuntaments d’Aiguafreda, l’Ametlla del Vallès, Canovelles, Figaró-Montmany, La Garriga, Tagamanent i les Franqueses el Vallès per a la promoció i desenvolupament econòmic.

8. Moció que presenta el grup municipal Junts per les Franqueses, i aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 15 de desembre de 2020, de suport a la petició dels Consells Esportius de Catalunya per declarar l'activitat física "bé essencial".

9. Moció que presenta el grup municipal Ciutadans les Franqueses del Vallès, i aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 15 de desembre de 2020, per desenvolupar amb criteris de sostenibilitat l'ecoturisme i el turisme esportiu en les zones rurals del municipi.

10. Moció que presenta el grup municipal Sal-Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa Municipalista, i aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 15 de desembre de 2020, en defensa de la unitat de la llengua catalana

11. Moció que presenta el grup municipal Sal-Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa Municipalista, i aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 15 de desembre de 2020, perquè es creï una plaça tècnica d'igualtat i es doti l'Àrea de Feminisme i Igualtat d'un pressupost mínim revisable anualment.

12. Moció que presenten els grups municipals Sal-Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa Municipalista i Imagina Esquerra en Comú-Acord Municipal, i aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 15 de desembre de 2020, perquè s'inclogui l'edifici de Can Giralt al Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic de les Franqueses del Vallès i sigui destinat a ús públic.

C) Precs, preguntes i interpel·lacions

Arxivat a: Ajuntament
Sala de plens
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/01/2021 a les 20:02h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)