Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Nova App de les Franqueses per gestionar l'assistència a les activitats esportives del municipi

01/12/2020

El Patronat Municipal d'Esports ofereix aquesta eina a tots els clubs per portar un control que faciliti el possible rastreig de casos de Covid-19

L’Ajuntament de les Franqueses, a través del Patronat Municipal d’Esports, ha posat en marxa una l'aplicació mòbil "fullresponsable.cat" per a que els clubs i les entitats esportives puguin portar un control d'assistència a les seves activitats. L'objectiu és la gestió de les declaracions responsables i configurar llistats rigorosos de jugadors/es, membres dels equips tècnics i públic durant els entrenaments i/o els partits. D'aquesta manera, en cas de detectar-se un cas de Covid-19 d'algun dels assistents, el rastreig dels contactes directes resulta molt més àgil.

Cada entitat esportiva té una clau d'accés a l'aplicació en la que introduirà els llistats de persones a cada activitat. El Patronat administra les dades, sempre complint l' LOPD, i les facilitarà a les autoritats sanitàries pel rastreig en cas d'un positiu de Covid-19. Les dades obtingudes són d'ús intern i en cap cas s'utilitzaran per a res més que el control en cas d'infecció.

Per tal de posar en marxa l'aplicació s'han realitzat dues sessions de formació telemàtica per a les entitats esportives de les Franqueses.

L’entrada en funcionament d'aquesta aplicació permet evitar l'arxiu massiu de documents en paper, gràcies a un sistema d’enregistrament dels documents en format digital emmagatzemats al núvol.

Aquest projecte ha estat desenvolupat conjuntament pel Patronat Municipal d’Esports i l’empresa Gràfix Gestió Informàtica SL.

Arxivat a: Esports
App full responsable esports
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)