Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Portes obertes de l'Escola de Ciclisme de les Franqueses

13/11/2020

Els dies 28 de novembre i 5 i 12 de desembre vine a gaudir del ciclisme al Pla de Llerona

La futura Escola de Ciclisme de les Franqueses s'estrena el darrer cap de setmana de novembre amb una jornada de portes obertes* a les instal·lacions que s'estan adequant al polígon industrial del Pla de Llerona, entre els carrers d'Holanda, de Suècia i d'Alemanya. Els dies 28 de novembre i 5 i 12 de desembre, aquest solar de 1.600 m2 s'estrenarà amb la posada en marxa de les primeres instal·lacions de l'escola durant el matí, a partir de les 10h.

Durant la jornada es realitzaran activitats adaptades a les edats i al nivell dels participants amb sessions de jocs, d'habilitats, de tècnica, tallers i campus per a ciclistes o futurs ciclistes a partir de 4 anys.

El Patronat Municipal d'Esports, amb la col·laboració de la Unió Ciclista les Franqueses, està treballant per tenir l'Escola Municipal de Ciclisme a principis de 2021. De moment, s'hi ha construint un "Pump Track", un circuit per a bicicletes amb salts i resalts que permet la pràctica de la BMX, i un minicircuit per a BTT que s'estrenaran durant la jornades portes obertes.

La futura Escola Municipal de Ciclisme està pensada per a infants i joves d'entre 3 i 18 anys. Els tràmits administratius es realitzaren a l'oficina del Patronat Municipal d'Esports i la part esportiva anirà a càrrec de la Unió Ciclista les Franqueses, amb tècnics especialites en aquesta disciplina. En un futur està previst crear també la secció de bicicleta de carretera amb la construcció d'un circuit adient a aquesta modalitat.

La construcció del "Pump Track" i del mini circuit per a BTT només és la primera fase del projecte d'ús esportiu d'aquesta parcel·la. En un futur hi ha prevista la creació d'un circuit de terra i d'un altre de carretera, d'un circuit MTB-CX i una pista d'atletisme.

*La realització d'aquesta activitat està subjecta a la situació sanitària i a la normativa vigent.

Arxivat a: Esports
Portes obertes escola de ciclisme
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/06/2021 a les 14:23h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)