Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Que la música no s'aturi!

05/11/2020

L'Escola Municipal de Música continua les classes i sessions a través de l'aula virtual

L'Escola Municipal de Música ofereix des de l'aplicació de les noves mesures per contenir la Covid-19 les classes online amb el seu professorat. El centre posa a disposició de tots els seus alumnes una aula virtual des de la que es pot contactar amb els docents. Cada alumne pot clicar a l'espai del seu professor per accedir a la videotrucada a través de la qual s'impartirà la sessió. A més, incorpora l'eina Google Classroom per facilitar l'accés a tot el material complementari a les classes.

Ja, durant el confinament del curs passat, l'EMM va continuar oferint recursos i classes online. Una experiència que ha servit per desenvolupar l'entorn virtual durant els mesos d'estiu per poder oferir-lo en cas de restriccions com les actuals i mantenir, així, les classes i les sessions amb independència de la presencialitat.

Recordem que les inscripcions a l'Escola Municipal de Música estan obertes durant tot l'any. Podeu conèixer l'oferta formativa al web. Des de la mateixa pàgina també podeu formalitzar la inscripció.

Arxivat a: Educació
Aula virtual de l'EMM
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)