Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Opina i fes les teves aportacions al Consell d'Emergència Climàtica i Ambiental Global de les Franqueses

02/11/2020

La consulta pública estarà activa fins al 16 de novembre

L'Ajuntament de les Franqueses obre una consulta pública prèvia a la redacció dels estatuts Consell d'Emergència Climàtica i Ambiental Global. Les aportacions dels ciutadans seran tingudes en compte abans de la redacció del marc jurídic (estatus) que pautarà les seves funcions, la composició i el règim de funcionament. Les aportacions es poden fer mitjançant una instància genèrica  a la seu electrònica de l'Ajuntament fins al 16 de novembre.

Amb la consulta es vol copsar l'opinió dels veïns i veïnes de les Franqueses sobre:

a) Problemes que es vol solucionar amb la iniciativa
b) La necessitat i oportunitat de la seva aprovació
c) Els objectius de la norma
d) Les possibles solucions alternatives reguladores o no reguladores

La creació del Consell d'Emergència Climàtica i Ambiental Global de les Franqueses es va aprovar per unanimitat en Junta de Portaveus el 19 de setembre de 2019 i va passar pel ple municipal el 26 de setembre de 2019.

El consell és un òrgan de caràcter consultiu format per experts en salut, medi ambient, mobilitat i energia i, col·lectius implicats en el sector ambiental. Les seves funcions són, d'una banda, ser el mecanisme fiscalització, amb competències en matèria de vigilància, seguiment i control; de les mesures adoptades en matèria de medi ambient i, d'una altra banda, ser l'eina per abordar qüestions socials i conflictes d'interessos en la matèria.

 

Arxivat a: Ajuntament
Emergència climàtica
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 14:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)