Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Convocatòria pública de la Junta de Govern Local

27/10/2020

La sessió serà dijous, 29 d'octubre, a les 10 h a la sala de Junta de Govern Local i també en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament

(Es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament)

L'ordre del dia de la sessió pública de la Junta de Govern Local del 29 d'octubre és el següent:

A) Part resolutiva

Obres, Serveis i Mobilitat

1. Expedient 3812/2018. Procediment de contractació. Proposta d'aprovació de la modificació del contracte per a la gestió del servei públic de neteja dels equipaments municipals de l’ajuntament de les Franqueses del Vallès

2. Expedient 4487/2020. Contractacions. Proposta de designació dels membres de la Mesa de Contractació per procedir a l’adjudicació del contracte de gestió del servei públic de conservació i manteniment de l’enllumenat públic de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, en compliment de la Sentència núm. 273/2016, de 19 de desembre de 2016, en el recurs ordinari núm. 8/2015 presentat per l’empresa Urbaser, S.A. Y Sociedad Española de Construcciones Eléctricas, SA

Règim Intern

3. Expedient 2086/2017. Procediment de contractació. Proposta per acceptar el desistiment de la sol·licitud de resolució del contracte d’obra consistent en l’execució del projecte anomenat “Projecte d’urbanització del sector N de les Franqueses del Vallès”, subscrit amb la mercantil Abolafio Construccions, SL y Cobra, Instalaciones y Servicios, SA, UTE, degut a la suspensió de les obres per termini superior al permès legalment 

Seguretat Ciutadana, Civisme i Convivència

4. Expedient 873/2020. Sancionador d'Animals. Proposta per a la resolució sancionadora d’expedient sancionador per presumpta infracció de la llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença d’animals potencialment perillosos

B) Precs i preguntes

Arxivat a: Ajuntament
Porta sala de plens
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/06/2021 a les 14:23h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)