Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Obres de millora del paviment de la carretera de Cànoves

22/10/2020

L'actuació que s'inicia demà, 23 d'octubre, afecta a la part nord de Corró d'Amunt

La Diputació de Barcelona inicia demà, 23 d'octubre, les feines d'asfaltatge i de millora del paviment de la part nord de la carretera de Cànoves, BV 5151, entre el PK 5,2 i el PK 7,4, a Corró d'Amunt.

Aquestes feines formen part dels treballs periòdics de millora d'infraestructures viàries de les què la Diputació de Barcelona n'és titular. Les feines comportaran incidències en la circulació de vehicles que se senyalitzaran prèviament.

Les afectacions al trànsit donaran pas alternatiu durant les obres excepte els dies de pavimentació. Del 2 al 6 de novembre es tallarà la carretera a la circulació en els dos sentits:

Del 2 al 6 de novembre, es portaran a terme treballs  d’arranjament i asfaltatge de la Bv-5151 des de l’entrada del nucli de Corró d’Amunt fins a la sortida del terme municipal. Per aquest motiu es restringirà la circulació de vehicles que circulin direcció Cànoves i Samalús i només es deixarà passar als veïns i vehicles autoritzats.

Es podrà circular pel Camí Veïnal de Marata per anar direcció la Garriga i Samalús o direcció Cardedeu, en aquest tram recordeu que la via es d’ús compartit  i que s’ha de respectar la velocitat.

Del 2 al 6 de novembre, als usuaris que vulguin accedir  a les poblacions de Cànoves i Samalús, Cardedeu i Sant Antoni de Vilamajor us recomanen fer ús com a via alternativa ctra. de Cardedeu (C-251). 

Arxivat a: Ajuntament
Plànol de les afectacions
asfaltatge
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)