Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament desinfecta les instal·lacions esportives

14/10/2020

El municipi té activats diversos plans d’actuació per evitar la propagació del virus.

L’Ajuntament continua treballant per evitar la propagació del coronavirus. En aquest sentit, s’han intensificat i ampliat les tasques de neteja i desinfecció dels equipaments i instal·lacions esportives i recentment s’han reforçat els protocols d’higienització, amb motiu dels positius per coronavirus detectats al primer equip del CF Les Franqueses. Grades, baranes, vestuaris, passadissos... són elements que es netegen i desinfecten estrictament per evitar ser focus de propagació durant la pràctica esportiva. 

El consistori també vetlla per garantir el compliment de les mesures preventives, fonamentalment en assegurar el distanciament social amb limitacions i controls d’aforament, i en facilitar eines per a la desinfecció personal.

Des del mes de març, el municipi té activats diversos plans d’actuació per evitar la propagació del virus, especialment centralitzats en la neteja i desinfecció d’elements d’ús quotidià, d’instal·lacions i equipaments municipals en actiu i de zones properes a llocs de màxima afluència.  

Amb l’objectiu de persistir en la lluita per evitar els contagis, durant els propers dies l’Ajuntament seguirà pendent de les indicacions de les autoritats sanitàries en l’aplicació de les mesures de seguretat necessàries al municipi.

Arxivat a: Esports
Desinfecció coronavirus
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2021 a les 14:14h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)