Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comunicat sobre el trencament del pacte entre Junts per les Franqueses i el PSC-CP

29/09/2020

L'alcalde, Francesc Colomé, ha fet pública la decisió aquest dimarts al matí

Avui, l'Ajuntament de les Franqueses tenia previst presentar el Pla d'Actuació Municipal, el Pam a Pam. En el lloc on s'havia de fer l'acte, però, l'alcalde, Francesc Colomé, ha llegit un comunicat per anunciar que trenca el pacte amb el PSC-CP amb qui Junts per les Franqueses governava actualment.

A continuació, adjuntem el comunicat:

"Avui, després de molts mesos de feina, volíem presentar el Pam a Pam, el document amb 107 accions que ens ha de servir com a full de ruta durant tot aquest mandat.

Com sabeu, aquesta legislatura hem repetit una fórmula de govern que ja havíem fet servir durant el mandat anterior: un pacte de govern entre Junts per les Franqueses i el PSC. Durant aquests anys de companys de viatge hem anat avançant, tot i les nostres diferències més que evidents a nivell de país. La legislatura anterior va ser molt dura com a conseqüència de tota la repressió que ha activat l’Estat Espanyol des que va començar el Procés.

Tot i aquestes diferències, que no han estat poc importants perquè parlem d’una repressió molt dura que ha atacat de ple els nostres polítics i les nostres institucions, hem intentat mantenir el cap fred i tirar endavant un govern, potser complicat, però que ens ha permès engegar molts projectes que ens han fet avançar com a municipi.

Avui, però, com us deia, volíem a presentar el Pam a Pam, però el PSC no ha volgut compartir amb nosaltres aquest projecte. Hem deixat marge fins a aquesta presentació, però no han volgut estar al nostre costat.

És per això que em veig obligat a donar per trencat aquest pacte entre Junts per les Franqueses i el PSC. La seva negativa a participar en aquesta presentació deixa ben clar que no comparteixen el nostre projecte de govern i, per tant, no té cap sentit continuar amb aquest pacte.

Vull deixar constància que nosaltres, que Junts per les Franqueses, tot i les dificultats i els dilemes que ens han sorgit per no compartir el mateix ideari a nivell de país, sempre hem treballat per oferir a la ciutadania un govern suficientment fort per avançar en el que hem considerat el millor projecte de futur per les Franqueses.

I també vull assegurar avui que, tot i aquest trencament, tot i que ara és evident que governarem en minoria, seguirem sent un govern estable i continuarem treballant perquè aquest municipi no només no s’aturi, sinó que avanci més que mai. Perquè com sempre dic: de les adversitats en surten noves oportunitats.

Avui doncs, suspenem la presentació del Pam a Pam, però és això, només una petita aturada per repensar, per recol·locar, i en breu presentarem el Pla d’Actuació Municipal, el full de ruta que Junts per les Franqueses seguirà fins al final del mandat com un govern fort i estable"

Arxivat a: Ajuntament
Trencament pacte
Trencament pacte
Trencament pacte

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2021 a les 14:19h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)