Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comença el termini per demanar els primers ajuts del Pla de Xoc

03/09/2020

Fins a 200.000 euros per a la reactivació econòmica i el foment de l’autoocupació.

A partir del 24 d’agost es podran presentar les sol·licituds als primers ajuts creats dins del Pla de Xoc de l’Ajuntament de les Franqueses per la Covid-19.

Es tracta de tres línies de subvencions. Dues d’elles destinades a la reactivació econòmica i al foment de l’activitat empresarial al municipi, centrades en ajuts al lloguer i/o en ajuts per a l’adequació del local a la nova normativa en matèria de seguretat sanitària. Aquestes dues línies d’ajuts podran sol·licitar-les aquells autònoms, empreses i professionals que han patit una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació com a conseqüència dels efectes de la Covid-19.

La tercera subvenció està destinada al foment de l’autoocupació i l’emprenedoria afavorint la creació i l’establiment de noves empreses a les Franqueses del Vallès. A aquesta darrera hi poden optar els autònoms, empreses i professionals que han creat la seva empresa durant l’any 2020.

Amb aquestes tres línies d’actuació, l’Ajuntament atorgarà fins a 200.000 euros per pal·liar els efectes de la Covid-19. Totes les subvencions són compatibles amb qualsevol altra subvenció, prestació, subsidi o subvenció destinada a aquesta mateixa finalitat, concedit/a per l’Ajuntament de les Franqueses, altres administracions o ens públics o privats. El conjunt d’aportacions no podrà superar la totalitat del cost de les actuacions subvencionades.

Les sol·licituds es podran presentar, del 24 d’agost fins al 31 de desembre de 2020, excepte que amb data anterior s’hagi exhaurit el pressupost previst, de manera  telemàtica mitjançant la seu electrònica allotjada al web municipal. Podeu accedir-hi clicant (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Coneix els requisits, projectes subvencionables, criteris de puntuació, etc., fent clic a:

Arxivat a: Ajuntament, Dinamització Econòmica
Pla de Xoc
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 08:15h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)