Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament repara les pistes d’skate de Cal Gavatx

07/08/2020

L’augment constant d’usuaris i el pas del temps han malmès alguns elements que s’han reparat durant el mes de juliol.

L’Ajuntament ha realitzat treballs de reparació dels elements modulars de les pistes d’skate de Cal Gavatx, substituint tant la superfície de rodament com el suport de contraxapat del planter, la rampa i el half pipe. 

L’actuació s’ha realitzat aquest mes de juliol com a mostra de l’aposta de les Franqueses per una modalitat esportiva que augmenta seguidors. Les Franqueses compta, des de fa anys, amb dues instal·lacions. La més antiga, la de Bellavista, situada rere l'Escola Bellavista-Joan Camps, disposa de tres elements i va ser renovada durant el 2014, coincidint amb la inauguració dels 8 mòduls (quarters, rampes, funbox i planters) de les pistes d'skate de Cal Gavatx. Aquestes darreres han estat la seu de diversos campionats com la 1a Competició d'Esports Extrems o el 1r Campionat d'Skate de les Franqueses. Les pistes de Cal Gavatx es van ampliar al 2018 amb la construcció d’un bol, un vas de formigó de 1,5 m de profunditat màxima amb formes arrodonides per a ampliar la capacitat d’aquesta instal·lació esportiva.

Arxivat a: Ajuntament, Obres i Serveis
Pista d'skate Cal Gavatx
Pista d'skate Cal Gavatx
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/01/2021 a les 13:09h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)