Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Millores a les instal·lacions esportives del municipi

06/08/2020

Es realitzen tasques de manteniment correctiu i preventiu de la pista coberta poliesportiva de la Zona Esportiva de Corró d’Avall.

Les Franqueses iniciarà la temporada esportiva 2020/2021 amb les instal·lacions millorades. L’Ajuntament aprofita els mesos estivals de menor afluència d’usuaris per a realitzar tasques de manteniment i millora a les zones esportives del municipi. En concret, s’han realitzat treballs correctius i preventius de la pista coberta poliesportiva de Corró d’Avall, amb la col·locació d’una capa d’aïllament i xapa metàl·lica en la coberta i el canvi de revestiment perimetral de l’espai de joc deteriorat. Abans d’aquesta actuació es produïen condensacions en la part inferior de la coberta que dificultaven l’ús de la pista poliesportiva en condicions de seguretat durant els períodes de pluges abundants.

També s’han realitzat treballs a la piscina d’estiu de la Zona Esportiva de Corró d’Avall on s’ha alçat la tanca perimetral que envolta la piscina, amb un suplement d’1,20 metres d’alçada i 18 metres de llargada i s’ha reforçat la porta d’entrada de vehicles d’emergència, amb l’objectiu de millorar la seguretat dels usuaris.

A la Zona Esportiva de Llerona s’ha construït una nova vorera d’accés a les instal·lacions i s’ha col·locat una tanca perimetral d’accés a la zona de vestidors. Properament, s’hi instal·laran càmeres metodològiques com a programa pilot d’anàlisi de la metodologia de joc i augmentant la seguretat dels usuaris durant la pràctica esportiva.

Arxivat a: Esports
Tanca piscina d'estiu
Tanca piscina d'estiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/01/2021 a les 13:09h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)