Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament de les Franqueses rep un donatiu de material informàtic de l'empresa veterinària Calier

20/07/2020

Calier ha donat un total de 50 ordinadors, 25 dels quals són per a les escoles de les Franqueses

Les escoles de les Franqueses compten amb nou material informàtic gràcies a l'empresa Calier. Aquesta planta dedicada al sector veterinari ha fet un donatiu de 50 ordinadors. 25 aniran destinats al Consell Comarcal del Vallès Oriental i 25 els ha recollit l'Ajuntament per repartir-los a les escoles d'Educació Infantil i Primària del municipi. Cada escola en rebrà 5 que faran servei a aquells alumnes que més els necessitin.

Durant la recepció del donatiu l'alcalde, Francesc Colomé, ha volgut destacar la generositat de les empreses durant la crisi de la Covid 19, ha assegurat que "aquesta pandèmia la guanyarem per molts factors, entre d'altres per les empreses que ens estan ajudant, com per exemple Calier que ens ajuda a informatitzar totes les escoles". L'alcalde ha anat acompanyat del regidor d'Educació, José Antonio Aguilera, i de la regidora de Dinamització Econòmica, Sònia Tena. Per la seva banda, la directora de projectes estratègics de Calier, Tamara Díaz-Varela, ha destacat la donació com "la manera de col·laborar en la formació dels més joves del municipi que ens ha vist créixer com a empresa". A l'acte també hi ha assistit la conseller d'Educació i el gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental, M. Lluïsa Ferrer i Ignasi Valls.

Arxivat a: Ajuntament, Dinamització Econòmica, Educació
Calier 1
Calier 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 11:56h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)