Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Ja es pot demanar cita prèvia telemàticament per fer tràmits a l'Ajuntament

10/07/2020

Des de l'enllaç de la Seu Electrònica allotjada al web municipal podeu demanar cita prèvia amb la Policia Local, amb el Servei d'Atenció a la Ciutadania, amb el Patronat Mpal. d'Esports, amb Secretaria i amb l'àrea d'Activitats.

L'Ajuntament de les Franqueses van prenent mesures per tal d'atendre a la ciutadania amb garanties i alhora evitar la propagació de la Covid 19. En aquest sentit ja s'han col·locat pantalles protectores i dispensadors de gel hidroalcohòlic. 

Les persones que hagin de dur a terme un tràmit de manera presencial a les dependències municipals han de demanar CITA PRÈVIA per tal d'evitar aglomeracions. La novetat és que ara aquesta cita es pot demanar telemàticament mitjançant la seu electrònica allotjada al web municipal. Podeu accedir-hi clicant aquí

El sistema que es fa servir per implementar aquest servei es de nova creació i s'està modificant per millorar-lo. Hores d'ara, la CITA PRÈVIA telemàtica només accepta NIF o NIE de la persona sol·liciant. Per tant, qui no disposi d'aquest document pot demanar hora trucant al 938 467 676. La previsió és que en els propers dies aquest tema quedi solventat.

Les persones que no tinguin accés a internet poden continuar fent aquest tràmit trucant al telèfon 938 467 676. 

En el cas de l'àrea de Dinamització Econòmica per demanar cita prèvia cal trucar directament a Can Ribas de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h al 938 443 040

Recordem que l'assistència presencial a les dependències municipals suposa l'ús obligatori de mascareta. 

Arxivat a: Ajuntament
Servei d'Atenció a la Ciutadania, SAC
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 11:56h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)