Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Convocatòria d'ajuts econòmics per a l'educació escolar i per a les activitats extraescolars 2020-2021

15/06/2020

El període per demanar-los és entre el 18 de juny i l'1 de juliol

L'Ajuntament obre el 18 de juny la convocatòria per demanar ajuts per a l'educació escolar i per a les activitats extraescolars per al proper curs. Aquests ajuts són per a l'adquisició de llibres, material educatius, sortides i material escolar, entre da'altres i per a activitats de lleure, esportives, socials o culturals.

Qui pot demanar els ajuts?

Educació escolar
Els pares/mares o tutors/es legals dels infants o adolescents empadronats a les Franqueses, matriculats en escoles públiques i que necessitin l'ajut per raons socioeconòmiques. També poden demanar l'ajuts els matriculats en escoles concertades via resolució del delegat/da territorial d'Educació.

Activitats extraescolars
Els pares/mares o tutors/es legals dels infants o adolescents d'entre 3 i 18 anys, empadronats a les Franqueses i que el necessitin per raons socioeconòmiques.

Com demanar els ajuts?
Els ajuts es podran demanar entre el 18 de juny i l'1 de juliol via telemàtica mitjançant el tràmit (disponible a partir del 18 de juny) o presencialment, demanant cita prèvia al 938 467 676.

En aquesta mateixa notícia trobareu adjunta tota la documentació per a consultar-la o descarregar-la en cas d'optar a la modalitat presencial de presentació.

Enguany els ajuts al menjador escolar no es convocaran fins al mes de juliol. La convocatòria es penjarà en aquest mateix web.

Arxivat a: Polítiques Socials
Ajuts escolars

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)