Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Voleu consultar fotografies antigues de les Franqueses?

09/06/2020

Avui, Dia Internacional dels Arxiu, l'Arxiu Municipal us acosta llocs on consultar-les

Institucions com l'Arxiu Nacional o l'Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya conserven imatges de personalitats com Josep Salvany, Antoni Gallardo, Josep Maria Armengol i Bas o Pere Català Roca que es van dedicar a fotografiar tota la geografia catalana. Gràcies a les tasques de digitalització, descripció i la creació dels portals tenim disponibles moltes fotografies de Llerona, Marata, Corró d'Amunt i Corró d'Avall. A través d'aquestes imatges podem veure com ha canviat el paisatge dels diferents pobles que formen les Franqueses. Són d'especial rellevància les fotografies de Santa Eulàlia de Corró d'Avall i els seu entorn, les que fan referència a les diferents masies, o bé les festes i tradicions com podien ser balls o processons.
 
En el document adjunt trobareu una relació de les imatges que hem trobat digitalitzades, juntament amb l'enllaç al portal corresponent.  Arxius en Linia, Memòria Digital de Catalunya, Catàleg en línia de l'Arxiu Municipal de Barcelona i el Portal Arxiu Fotogràfic de l'Arxiu Municipal de Granollers.

Com sempre, l'Arxiu Municipal està a disposició de la ciutadania per acollir la documentació i les imatges que tingueu a casa per tal de posar-les a disposició de tothom qui les vulgui consultar. Us podeu posat en contacte a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o el telèfon 93 846 76 76. 

Arxivat a: Ajuntament
Can Tarafa, a Marata

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)