Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El confinament que ha fet comunitat

04/06/2020

Els veïns de les Franqueses comparteixen vivències i organitzen diverses activitats durant l’estat d’alarma.

Les 20h han marcat l’inici del moment més esperat del dia amb l’aplaudiment als sanitaris i treballadors que fan front cada dia al coronavirus, però també el començament d’una reunió veïnal des dels balcons. Una trobada a distància amb música i ball per animar l’ambient.

Al carrer Cantàbria ha estat testimoni de la unió gestada durant el confinament. Persones que es creuaven en els espais comuns dels edificis on viuen i es saludaven però no es coneixien, ara mantenen el contacte i han forjat bones amistats. Un treballador del servei d’urgències, un mecànic i un opositor han deixat de banda les peculiaritats de les seves vides per compartir, amb diversos veïns, moments durant el confinament, “un dia un dels veïns va començar a posar música i després va demanar que li fessin peticions, i així vam acabar celebrant aniversaris. Un veí va gravar un àudio per felicitar la seva dona el dia de l’aniversari, el vam posar i va ser molt emotiu, tot això va generar una unió que ha fet créixer l’amistat” han manifestat.

Les comunitats de veïns de les Franqueses han compartit activitats i iniciatives que els han unit per alleugerir els moments difícils. Un bingo amb premis que els veïns tenien per casa, felicitacions d’aniversaris, música i balcons engalanats han deixat imatges per al record.

L’Àrea de Civisme i Convivència a través del Servei d’Assessorament i Mediació en temes de veïnatge ha mantingut contacte amb diverses comunitats de veïns per resoldre els dubtes més freqüents durant el confinament i ajudar en la resolució d’aquells conflictes que la convivència ha pogut crear. En general però, les comunitats s’han mostrat sense problemes, han gaudit d’una bona convivència i aquells petites desavinences prèvies al confinament no s’han vist agreujades.

Actualment, l’horari d’atenció al servei és de dilluns a divendres, de 9 a 13 h, i dimarts de 16 a 18 h. Podeu contactar-hi al 695 473 633 o l’e-mail (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Els dilluns al matí es fa atenció presencial amb cita prèvia.

Arxivat a: Ajuntament
Festa de disfresses al carrer Cantàbria
Festa final amb globus al carrer Cantàbria
Activitats dels veïns al carrer Cantàbria
Activitats dels veïns al carrer Cantàbria
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)