Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comença una prova pilot per incrementar la freqüència de la recollida selectiva

29/05/2020

La prova durarà un mes i se centrarà en el paper i cartró i en els envasos

Les darreres dades publicades sobre la recollida de la brossa evidencien que l'aportació a les àrees de recollida selectiva ha augmentat d'una manera important. Els increments més importants, en tones recollides però sobretot en volum, són els de les fraccions de paper i cartró i d'envasos amb un augment del 43% i del 35% respectivament. Davant aquestes dades, l'Ajuntament inicia una prova pilot d'un mes en la què incrementarà la freqüència de recollida dels contenidors d'aquest tipus de brossa, sobretot en diversos emplaçaments de contenidors que habitualment s'omplen més ràpid que la resta.

Paral·lelament, també s'incidirà en la recollida de voluminosos, un tipus de residu que també ha augmentat exponencialment.

La prova pilot servirà per conèixer les necessitats reals pel que fa a la recollida selectiva i, en analitzar el resultats, adaptar el pas dels camions de les escombraries al volum d'aquestes.

Arxivat a: Obres i Serveis
Contenidors
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)