Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament de les Franqueses es prepara per anar ampliant els serveis presencials

26/05/2020

La plantilla s'anirà incorporant físicament per garantir l'atenció a la ciutadania

Aquesta setmana l'Ajuntament de les Franqueses ja ha començat un pla per anar ampliant els serveis presencials. A partir d'aquest dilluns, la plantilla del consistori s'anirà incorporant físicament en el seu lloc de treball i ho anirà fent de manera progressiva en els propers mesos. La previsió, si la situació sanitària ho permet, és que tota la plantilla es reincorpori presencialment al 100% l'1 de setembre. Mentrestant es combinarà la feina presencial amb el teletreball. 

Durant aquests mesos, però, l'atenció a la ciutadania es continua portant a terme, tot i que alguns tràmits s'aniran implementant paulativament de manera presencial. Des de l'Ajuntament de les Franqueses es vol garantir el bon servei al ciutadà i, a partir d'ara, es permetrà l'entrada de fins a dues persones a l'edifici principal l'Ajuntament per gestionar tràmits al Servei d'Atenció a la Ciutadania. 

Recordem que, per ara, per ser atès a l'Ajuntament de les Franqueses cal demanar CITA PRÊVIA. Aquí trobareu les dades de contacte de tots els serveis municipals. 

Arxivat a: Ajuntament
Ple extraordinari telemàtic
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)