Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament envia el conte “Ja puc sortir de casa” a totes les llars amb infants entre 3 i 10 anys

26/05/2020

Es tracta d'una llibre, promogut per l'àrea de Sanitat i Salut Pública, perquè els més petits entenguin tota la situació generada per la Covid-19

Els nens han viscut de manera especial el confinament aprovat per evitar la propagació del coronavirus, l’experiència ha pogut ser més o menys angoixant segons les circumstàncies de cadascú. Ara, viuen la desescalada amb sentiments contradictoris i canvis en la quotidianitat que fins ara coneixien i que alteren alguns dels seus hàbits i costums.

L’Ajuntament de les Franqueses, des de l'area de Sanitat i Salut Pública, farà arribar en els propers dies a les cases del infants del municipi, el conte “Ja puc sortir de casa”, editat per l’Editorial Mediterrània i elaborat amb l’assessoria del doctor Bonaventura Clotet, cap del Servei de Malalties Infecciones de l’Hospital Germans Trias i Pujol, i amb la col·laboració de l’Hospital Sant Joan de Déu.

El conte, escrit per l’autora Lourdes Campuzano i amb les il·lustracions de Mercè Tous, va dirigit als nens i nenes entre els 3 i 10 anys amb l’objectiu de disminuir les ansietats i incerteses que s’han generat aquestes últimes setmanes entre els més petits.

Dos germans bessons, la Martina i en Marc, són els protagonistes de la història i mostren com poden anar a jugar al parc, comprar els ingredients necessaris per fer un pastís i celebrar un aniversari virtual, seguint les recomanacions dels experts. Experiències diferents, però també molt divertides!

Al final del conte hi ha una guia per a pares i mares amb consells, trucs i recomanacions per fer front a la sortida al carrer amb els infants.

Arxivat a: Ajuntament
El conte "Ja puc sortir de casa" arriba a les mans dels més petits
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)