Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Deixalleria i el servei de recollida de poda funcionen des del 4 de maig

18/05/2020

En el cas de la Deixalleria, cal seguir les indicacions de seguretat i higiene dels operaris del servei

L’Ajuntament de les Franqueses restableix el servei de recollida de poda a partir d’aquest dilluns, 4 de maig amb condicions excepcionals. Els veïns i veïnes que sol·licitin la recollida a domicili de les restes de poda, hauran de concertar prèviament la recollida al telèfon gratuït 900 101 338. Només es recollirà una saca per domicili fins arribar a 25 saques per jornada. Un cop arribat a aquest límit, les saques que no es puguin recollir, es programaran en dies alternatius.

Aquest 4 de maig també es reobre la deixalleria de les Franqueses, i ho fa 3 dies per setmana, dilluns de 16 a 19 h, dimecres i divendres de 8.30 a 14 h. Només es permet l’entrada a la deixalleria d’un usuari o usuària en cotxe, que ha de dipositar els residus seguint les indicacions dels dos operaris que ajuden a atendre als ciutadans i a regular l’accés. 

Recordem que el servei de recollida de voluminosos continua tancat i que és molt important fer una gestió responsable de tots els residus, classificant-los, desmuntant-los i mantenint-los a casa fins a l’activació amb normalitat de tots els serveis. Des de l’Ajuntament fem una crida a la col·laboració ciutadana per poder centrar els serveis de neteja en les feines estipulades i evitar desviar personal i material de neteja a recollir residus al carrer.

Arxivat a: Obres i Serveis
Saca amb restes de poda
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/05/2021 a les 14:18h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)