Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les escoles bressol de les Franqueses preparen jornades de portes obertes virtuals

06/05/2020

Hores d'ara encara no hi ha aprovat el calendari per al procés de preinscripció

La situació sanitària actual ha modificat les previsions i el calendari per al procés de preinscripció del curs vinent. El fet de no poder dur a terme visites presencials també ha provocat que els centres habilitin altres maneres d'arribar a les famílies. És per aquest motiu que les escoles bressol de les Franqueses -El Gegant del Pi, les Tres Bessones i Cavall Fort - estan preparant jornades de portes obertes en format virtual per donar a conèixer les instal·lacions, el projecte educatiu, l'equip profesional i la seva metodologia. 

De seguida que el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya aprovi el calendari per al procés de preinscripció publicarem tota la informació als canals oficials de l'Ajuntament de les Franqueses. Estigueu atents al web i les xarxes socials. 

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Escola Bressol Municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/10/2020 a les 17:53h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)