Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament de les Franqueses contracta connectivitat per garantir el seguiment del curs de manera virtual

06/05/2020

Aquesta setmana s'està portant a terme un segon repartiment de material educatiu

L'Ajuntament de les Franqueses continua treballant en coordinació amb la inspecció del Departament d'Educació i els centres educatius del municipi per garantir que tots els infants i joves puguin continuar el tercer trimestre de manera virtual. 

Ara fa unes setmanes que el personal de la regidoria d'Educació del consistori va fer el repartiment d'ordinadors entre les famílies que no disposaven de material per seguir el curs. Després d'aquesta primera onada, però, i havent fet un seguiment de la situació de les famílies i les seves necessitats, des de l'Ajuntament s'ha començat un segon repartiment del material educatiu que s'ha preparat des dels centres de les Franqueses. 

A banda dels ordinadors, aquesta setmana també es farà entrega de les connectivitats que ha contractat la regidoria d’Educació, segons els llistats que han confeccionat els centres, per complementar el repartiment que té previst el Departament d’Educació a través d'una companyia telefònica.

La previsió és que a finals aquesta mateixa setmana tot l’alumnat tingui a casa seva dispositius, connectivitat i material educatiu per poder seguir endavant amb el curs escolar.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Repartiment material educatiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/10/2020 a les 17:53h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)