Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Cap persona gran infectada per coronavirus a les residències de les Franqueses

05/05/2020

Els tres centres han fet proves a tots els interns i els resultats han estat negatius

Les tres residències de les Franqueses - Residència Palau, l'Auca i Residència les Franqueses - han fet proves per detectar infeccions per coronavirus i tots els resultats han estat negatius. Així ho han informat responsables dels centres a l'Ajuntament de les Franqueses aquesta mateixa setmana. 

El col·lectiu de gent gran ha estat dels més vulnerables des que es va començar a propagar el virus. La Residència Palau va detectar dos casos positius a les seves instal·lacions, però els interns es van recuperar satisfactòriament després de passar unes setmanes en aïllament. Tot i això, aquest centre per a la gent gran va prendre totes les mesures necessàries per evitar la propagació del coronavirus entre els seus residents i va comptar amb serveis externs per desinfectar la residència. En aquest cas, van fer neteges tan tècnics de la Generalitat com especialistes de la Unitat Militar d'Emergències (UME).

L'Ajuntament de les Franqueses ha fet un seguiment exhaustiu de l'estat de les residències del municipi, sobretot durant les setmanes on la propagació de la pandèmia ha estat més agressiva, amb un contacte constant amb les direccions de totes els centres. Des de l'Ajuntament també se'ls ha fet arribar material necessari per poder desenvolupar la seva feina de la manera més segura possible. 

 

Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran
Cap positiu per coronavirus a les residències de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)