Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El 4 de maig es reobre la deixalleria

28/04/2020

Aquesta reobertura es realitzarà en condicions especials per seguir les indicacions de seguretat entorn la Covid-19.

El proper dilluns, 4 de maig, de les 25 deixalleries gestionades pel Consorci de Residus es reobren 24, totes excepte Granollers Nord, però ho fan en condicions especials per seguir les indicacions de seguretat entorn la Covid-19. En el cas de les Franqueses, la deixalleria obrirà 3 dies per setmana, dilluns de 16 a 19h, dimecres i divendres de 8.30 a 14h. 

Pel que fa al funcionament, només es permetrà l’entrada a la deixalleria d’un usuari o usuària en cotxe i s’hauran de dipositar els residus seguint les indicacions dels dos operaris que ajudaran a atendre als ciutadans i a regular l’accés. 

Recordem que és molt important fer un ús responsable de les instal·lacions per poder atendre el màxim d’usuaris i usuàries possible. Els residus s’han de portar degudament classificats i els mobles desmuntats, en cap cas s’acceptaran residus barrejats. Es recomana l’ús de mascareta i guants per a tots els usuaris i usuàries.

Arxivat a: Obres i Serveis
Deixalleria comarcal de Les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/05/2021 a les 14:18h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)