Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Quatre hores de ciclisme solidari per la lluita contra la Covid-19

24/04/2020

La Unió Ciclista les Franqueses impulsa una iniciativa solidària on la recaptació es destinarà, íntegrament, a residències de gent gran i hospitals.

Demà, 25 d’abril, de 16 a 20h, tindrà lloc la iniciativa solidària de la Unió Ciclista les Franqueses per a recaptar fons per la lluita contra la Covid-19. Es tracta de quatre hores de ciclisme, on els participants podran escollir el temps i la distància que recorreran i com ho faran: amb bicicleta de corró, bicicleta estàtica, el·líptica o fins i tot, cinta de córrer. Al passadís de casa, al jardí o la terrassa... els participants també podran escollir el lloc on realitzar l’activitat i decidir el donatiu que volen fer. L’import íntegre recaptat anirà destinat a la lluita contra la Covid-19 en residència de gent gran i hospitals. Podeu trobar com fer la donació a les xarxes socials de l’entitat.

La iniciativa es podrà veure al Live (directe) de l’Instagram de la UCF @ucfciclisme i els participants podran penjar les seves fotografies i stories amb els hashtags #avuihepedalat #stopcovid19 #yomecorono #joemcorono #jopedaloacasa #UCFdesdecasa 

El dorsal es pot descarregar al Facebook de l’entitat @UcfUnioCiclistaLesFranqueses i personalitzar-lo amb el número, nom... A continuació es podrà penjar a la bicicleta o mallot i gaudir de les entrevistes a corredors de primer nivell com Tomi Misser , Andrey Amador, Sandra Santanyes Biker, Juan Antonio Flecha o David Valero, a l’Instagram de la UCF. 

La Unió Ciclista les Franqueses es manté activa malgrat la complexitat de la situació actual i organitza cada diumenge al matí, un cycling en el seu Intagram Live.

 

Arxivat a: Esports
Cartell 4 hores solidàries de la UCF
Cartell 4 hores solidàries de la UCF
Cartell 4 hores solidàries de la UCF
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/01/2021 a les 14:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)