Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Plataforma eBiblio per al confinament

24/04/2020

Accés gratuït a llibres, revistes, diaris i material audiovisual per a totes les edats i en diversos idiomes.

Durant l’actual situació de confinament, la plataforma eBiblio facilita l’accés gratuït a llibres, revistes, diaris i material audiovisual per a totes les edats i en diversos idiomes. Es podent tenir fins a quatre documents a la vegada durant 21 dies, excepte quan es tracta de diaris i revistes, la durada dels quals serà de 2 i 24 hores, respectivament. 

Per accedir-hi només cal el carnet de la biblioteca i qui no el tingui, durant aquest període d’excepcionalitat, se’n podrà generar un de provisional a través del formulari que apareix a la plataforma. Ja sigui des de la pàgina web o des de la seva aplicació, simplement s’ha d’introduir el número del carnet a l’apartat “identificació d’usuari” i la nostra contrasenya al camp corresponent, que per defecte és la data de naixement en format dia/mes/any, posant les dues xifres en el cas del dia i el mes, i les quatre xifres de l’any. 

Respecte als requeriments tècnics, no és necessari tenir un lector de llibres electrònics (ebook) per realitzar la lectura, es poden llegir des de l’ordinador directament a través del web, o a la tauleta i el telèfon mòbil a través de l’aplicació, disponible per a iOS i Android. 

Un cop s’accedeix a la plataforma, només cal trobar la propera lectura que es vol iniciar, es pot fer buscant un títol concret, navegant per les diferents categories (arts, humanitats, ficció, ciències socials...) i/o mirant les recomanacions que s’ofereixen a la pàgina principal. Un cop seleccionat el llibre, només cal clicar el títol per obrir la seva fitxa on es podrà agafar en préstec, si està disponible, o efectuar una reserva si tots els exemplars estan prestats.

 

Arxivat a: Cultura
Lectura durant el confinament
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/10/2020 a les 14:19h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)