Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Celebra Sant Jordi des de casa

22/04/2020

Aquest dijous, 23 d'abril, les xarxes socials municipals s'ompliran de propostes per a totes les edats

El Sant Jordi 2020 serà una diada diferent, però des de l'Ajuntament volem que sigui un dia per recordar. Per això, durant tot el dia es penjaran continguts i es faran propostes des de les xarxes municipals. La majoria d'activitats tindran continuïtat en el temps i demanen de la vostra col·laboració. Tots els material elaborats el mateix dia i els que aneu enviant vosaltres els penjarem en un mateix espai per a què els pogueu consultar i visitar els dies posteriors. L'espai de Sant Jordi 2020 a les xarxes serà un espai viu que s'ampliarà mentre ens envieu materials. El mateix dia 23 informarem d'on s'han d'enviar les vostres creacions.

Aquí teniu l'enllaç que estarà actiu demà a partir de les 9 h i on es penjaran totes les activitats i propostes.

Hi haurà una lectura d'un conte, un taller de punts de llibre, presentacions de llibres d'autors locals, recomanacions del lectors, un taller de creació de contes, un taller creatius i un recital poètic. Les propostes i les activitats s'iniciaran durant tot el dia, amb un horari establert. Aquí teniu un avançament del que donarà de sí Sant Jordi 2020:

Dijous 23 d'abril, Sant Jordi

9 h BENVINGUDA INSTITUCIONAL Presentació de la diada de Sant Jordi amb el regidor de Cultura, Juan Antonio Corchado  
10 h VET AQUÍ UN GAT... Diversos narradors presentaran un conte escenificat i us proposem enviar-nos un vídeo en els proper dies amb una proposta escenificada de final per a aquest conte.  670 312 515 
10.30h TALLER ENPINÇA'T Des de l'Espai Zero ens proposen un taller de creació d'un pin amb un drac i una rosa. Fes-lo, inmortalitza'l amb el teu mòbil i envia'ns la foto.  @espaizer0 
10:45 QUÈ ESTÀS LLEGINT? Lectura d'un petit fragment del llibres El petit príncep i La voz de las trece abuelas per animar els joves a compartir un fragment llegit de la lectura que actualment tenen entre mans. @espaizer0
11 h CREA UN PUNT DE LLIBRE Vídeo taller creatiu per ajudar-vos a participar en la creació de punts de llibre. Poseu en marxa la vostra creativitat per fer un punt de llibre amb la tècnica que més us agradi. Feu una foto als punt de llibre i els exposarem a la galeria virtual. Guardeu-lo i quan es reobri la Biblioteca Municipal, porteu-le que en farem una exposició. 670 312 515 
12 h PRESENTACIÓ D'AUTOR L'escriptora Eva Baltasar ens presenta mitjançant un vídeo la seva novel·la Boulder  
13 h  RECOMANACIONS DELS LECTORS  Els lectors ens recomanen lectures en format vídeo. Tu també podràs enviar la teva recomanació. 670 312 515
17 h PRESENTACIÓ D'AUTORS LOCALS  Els autors locals Raúl Ansola ens presenta A quien vivió mi vida, Carme Ballús, La noia de l'adoberia i com a coautora ens presenta Granollers: setze històries d’una ciutat i Bones confitures. Antologia de “microrrelats” catalansToni Argent, el conte Els fills de l'emperador Xiao Lin, M. José Serrano, Violeta. El dolor del silencio, i presentació, a càrrec del tècnic de Cultura, Albert Argimón, del nou llibre de la Col·lecció les Franqueses. Marata com a pretext. Història i vida al Vallès (c.s. IV-XVIII) (Coordinació: Eva Navarrete i Josep Cardús)  
18 h LLEGIM UN CONTE La Biblioteca Municipal ens explicarà el conte El banc blau d'Albert Asensio  
18.30h  RECOMANACIONS DELS LECTORS   Els lectors ens recomanen lectures en format vídeo. Tu també podràs enviar la teva recomanació. 670 312 515 
19 h POETRY SLAM  German Chocero, guanyador del concurs de recital Poetry Slam del gener del 2020 del CCCB, ens recitarà en aquesta modalitat.     

 

 

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Programació Sant Jordi 2020
Cartell Sant Jordi 2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2020 a les 14:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)