Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es facilitaran ordinadors i accés a internet per seguir el curs de manera virtual

17/04/2020

En principi, els dispositius es començaran a repartir a partir de dilluns vinent

L'Ajuntament de les Franqueses treballa per tal que cap alumne tingui dificultats per seguir el curs escolar de manera virtual des de casa. L'àrea d'Educació ha estat en contacte amb els Serveis Territorials al Maresme-Vallès Oriental del Departament d'Educació per tal de coordinar una resposta necessària per tal d'assegurar la continuïtat del curs mentre no es pugui fer classe als centres educatius. 
 
En aquests moments, l'Ajuntament s'està coordinant amb la inspecció i amb les direccions de les escoles i els instituts del municipi per garantir el repartiment dels ordinadors segons les necessitats de cada centre. En principi, els ordinadors es començaran a lliurar a partir de dilluns vinent, una vegada tinguin el material i tota la documentació preparada.
 
Un altre aspecte important és assegurar la connexió a internet dels alumnes que no disposen d'aquest servei a casa seva. En aquest sentit, els centres educatius tenen indicacions del Departament d'Educació de coordinar-ho amb la companyia telefònica que facilitarà l'accés a la xarxa. 
 
Arxivat a: Ajuntament, Educació
Ordinadors escoles
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/10/2020 a les 14:19h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)