Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Biblioteca Municipal torna a ampliar el termini de retorn del material en préstec

16/04/2020

El servei de préstec continua actiu a través de l'aplicació eBiblio.cat

El Servei de Biblioteca Municipal, en la línia de totes les biblioteques de la xarxa de la Diputació de Barcelona, i per evitar desplaçaments innecessaris, ha ampliat la data de retorn del exemplars en préstec fins el 31 de maig, sempre i quan no tinguessin venciment abans del 13 de març. També s'amplia la data de recollida de les reserves fins el 23 de maig.

Tanmateix, el servei de préstec continua actiu a través de l'aplicació gratuïta eBiblio.cat, el servei de préstec online amb un ampli catàleg de llibres, revistes, cinema i música. Per accedir a eBiblio només s’ha de disposar del carnet de la biblioteca, d'un correu electrònic i de connexió a internet. Si encara no es té el carnet d’usuari de biblioteques, es pot fer accedint al Catàleg Aladí i donant-se d’alta com a usuari temporal a través de la sol·licitud del carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Aquesta opció només és vàlida per als ciutadans que ho demanen per primer cop, que tenen 14 anys o més i que són residents a Catalunya. Un cop registrat, l’usuari rebrà immediatament un missatge de correu electrònic amb un codi d’identificació temporal a partir del qual es podrà accedir a aquests serveis virtuals.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Servei de préstec de la Biblioteca de Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2020 a les 14:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)