Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament de les Franqueses no cobrarà les quotes als abonats del CEM

14/04/2020

La mesura s’aplicarà mentre no es puguin obrir les instal·lacions.

L'Ajuntament de les Franqueses no cobrarà les quotes del abonats del Complex Esportiu Municipal mentre no es puguin obrir les instal·lacions, com a mesura per pal·liar els perjudicis que el tancament forçós de les instal·lacions estan causant als seus usuaris. Tanmateix, es realitzarà la compensació de la part proporcional de la quota del mes de març.

Pel que fa als cursets anuals i trimestrals, tant l’Ajuntament com l’empresa concessionària de les instal·lacions, estudien l’aplicació amb caràcter preferent de mesures compensatòries i el retorn de la part proporcional de les quotes, en cas de no ser possible la compensació. Un cop decidides les mesures es comunicaran als abonats.

En relació a les activitats del Patronat Municipal d’Esports, l’Ajuntament no cobrarà les quotes trimestrals mentre no es puguin obrir les instal·lacions i realitzarà la compensació de la part proporcional de la quota del mes de març.

Arxivat a: Esports
Complex Esportiu Municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/01/2021 a les 14:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)