Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

#posatlamascareta, una campanya de l'Ajuntament per prevenir el coronavirus

08/04/2020

La xarxa de voluntaris repartirà mascaretes entre els particulars que ho necessitin mentre disposi de material

Seguint les recomanacions de Protecció Civil i d'experts com Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà , l'Ajuntament de les Franqueses ha iniciat la campanya #posatlamascareta per tal d'evitar la propagació del coronavirus Covid-19. La campanya promou l'ús de la mascareta mitjançant un vídeo en què apareixen l'alcalde de les Franqueses del Vallès i els portaveus de tots els grups amb representació municipal; Montse Vila (JxLF), Juan Antonio Corchado (PSC-CP), Rafa Bernabé (IEC-AM), Amador Doncel (Cs Les Franqueses) i Maria Forns (SAL-CUP-AMUNT), així com tots els voluntaris que formen part de la xarxa que estan cosint mascaretes.

Recordem que actualment hi ha més de 80 persones treballant per abastir en la confecció de material per repartir entre els centres sanitaris, farmàcies, residències i particulars que ho necessitin. Aquelles persones que encara no disposen d'una mascareta poden trucar a l'Ajuntament de les Franqueses, al telèfon 938 467 676, de dilluns a divendres, de 8 a 18 hores. La xarxa de voluntaris que col·labora amb el consistori es compromet a distrubuir-ne mentre hi hagi material per confeccionar-les. 

Des de l'Ajuntament de les Franqueses tornem a agrair totes les donacions d'empreses i la dedicació de totes les persones que estan treballant diàriament per prevenir aquest virus. A tots, MOLTES GRÀCIES!

#posatlamascareta

Arxivat a: Ajuntament
posatlamascareta
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/06/2021 a les 14:23h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)