Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Suspès el ple telemàtic del mes de març per donar més seguretat jurídica als acords adoptats

26/03/2020

El punt previst per aquesta sessió es portaran a sessió plenària quan s'aixequi el confinament

La sessió plenària telemàtica prevista per aquest dijous, 26 de març, ha quedat suspesa per donar més seguretat jurídica als acords adoptats. Així ho ha acordat l'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, amb la resta de l'equip de govern aquest dijous, durant la celebració de la Junta de Govern Local.

En aquest ple hi havia prevista la proposta d'aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General d'Ordenció Urbana en l'àmbit del Sector N (carretera de Cardedeu). Un punt que ara queda ajornat per a la propera convocatòria de ple, que se celebrarà quan s'aixequi el confinament per evitar la propagació del coronavirus Covid-19 i es pugui celebrar presencialment a la sala de plens.

En aquest sentit, l'equip de govern de l'Ajuntament vol aclarir que ple municipal ha estat vàlidament convocat, complint en tot moment amb les previsions de l’article 82 del Reial Decret 2568/1986, que disposa que els acords que no han estat prèviament dictaminats per la corresponent comissió informativa, prèviament s’haurà d’aprovar la urgència de la seva inclusió en l’ordre del dia.

Arxivat a: Ajuntament
Ple municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/07/2020 a les 07:47h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)